ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ  ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

DOGRAMATZIS  PHARMACIES, ATHENS, GREECE (4 LOCATIONS)

Φαρμακεία: Λ. Μαραθώνος 112 & Λ. Κλεισθένους 223, Γέρακας -

                    Λ. Εθν. Αντιστάσεως 31-33, Καισαριανή -

                    Λ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου 9, Ζωγράφου


Copyright © 2017 www.ddpharmacies.com

Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων - All rights reserved.

Ενημέρωση: Ιανουάριος 2017


Χάρτης Ιστοσελίδας - Site Map

Ακολουθείστε μας

Κεντρική Φαρμακεία μας Προιόντα Υπηρεσίες Προσωπικό Πληροφόρηση Επικοινωνία Multimedia Our pharmacies Health - Drugs Health calculators EntertainmentLa Roche-Posay

La Roche-Posay: H μάρκα που συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι.


Για περισσότερα από 30 χρόνια, η La Roche-Posay συνεργάζεται με δερματολόγους από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μακιγιάζ που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. H  La Roche-Posay στηρίζει επίσης την εκπαίδευση και την αποστολή τους να φροντίζουν καθημερινά τους ασθενείς χάρη σε πλήθος δράσεων, όπως εκπαιδευτικά εργαστήρια για ασθενείς και ημέρες ανίχνευσης καρκίνου του δέρματος.Οι δεσμεύσεις της μάρκας στη δερματολογία


Παρουσιάσεις στα μεγαλύτερα δερματολογικά συνέδρια


Η έρευνα που πραγματοποιείται από τη La Roche-Posay παρουσιάζεται στα μεγαλύτερα δερματολογικά συνέδρια σε παγκόσμιο, ενδο-ηπειρωτικό και εθνικό επίπεδο, όπως:

της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας

της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας

του Διεθνούς Συνεδρίου Δερματολογίας Λατινικής Αμερικής

του Παγκοσμίου Συνεδρίου Δερματολογίας

και του Παγκοσμίου Συνεδρίου Παιδιατρικής Δερματολογίας

Παρουσιάζονται εργασίες (posters) για τους βασικούς λόγους προσφυγής στις υπηρεσίες δερματολόγου, όπως φωτοπροστασία, ατοπία, ακμή, αλλεργίες, πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας κ.ά. Στα συνέδρια αυτά, η μάρκα ενημερώνει τους δερματολόγους οργανώνοντας ημερίδες όπου παρουσιάζονται ή εξηγούνται πληροφορίες από γνωστούς καθηγητές δερματολογίας.


Ενθαρρύνοντας τη δερματολογική έρευνα: το Ίδρυμα La Roche-Posay


Χάρη στα βραβεία και τις επιδοτήσεις που χορηγεί κάθε χρόνο στις 4 ηπείρους, το Ίδρυμα La Roche-Posay ενθαρρύνει τη βασική και κλινική δερματολογική έρευνα, για παράδειγμα στον τομέα της φωτοπροστασίας, της ατοπίας και της δερματικής δυσανεξίας.

Μια ευρωπαϊκή επιστημονική επιτροπή, που απαρτίζεται από αρκετούς καθηγητές δερματολογίας, αξιολογεί όλες τις εργασίες που υποβάλλονται και απονέμει τα βραβεία στις καλύτερες εξ αυτών. Κάθε χρόνο απονέμει 4 βραβεία έρευνας και 5 βραβεία δημοσίευσης. Από το 1985, οπότε ιδρύθηκε το Ίδρυμα στη Γαλλία, και τη μετέπειτα διεθνοποίησή του το 1995, οι επιστημονικές του επιτροπές έχουν βραβεύσει 90 ερευνητές μέχρι σήμερα.

.

Συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μέσω εκπαιδευτικών εργαστηρίων.


Για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών με ευαίσθητη ή ατοπική επιδερμίδα, στο Ιαματικό Κέντρο Δερματολογίας La Roche-Posay οργανώθηκαν δύο εργαστήρια και συγκεκριμένα το Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Ατοπίας και το Ατελιέ Διορθωτικού Μακιγιάζ. Οι πρωτοβουλίες αυτές έγιναν πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία επαγγελματιών, επαγγελματικών ενώσεων, της μάρκας La Roche-Posay και του Ιαματικού Κέντρου Δερματολογίας. Το μοντέλο αυτό χρησιμοποιείται σήμερα σε πολλά εκπαιδευτικά εργαστήρια που οργανώνονται σε όλο τον κόσμο για τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των ασθενών.


Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Ατοπίας: μάθετε διασκεδάζοντας πως να συμβιώνετε καλύτερα με το έκζεμα


Για πολλά χρόνια, η La Roche-Posay συναντά στα νοσοκομεία παιδιά που πάσχουν από ατοπικό έκζεμα, μέσω των Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων Ατοπίας. Εκπαιδευτές και δερματολόγοι διδάσκουν στα παιδιά πώς να εφαρμόζουν τα επανορθωτικά προϊόντα περιποίησης. Με αποδραματοποίηση της δερματοπάθειάς τους και ενίσχυση της αυτονομίας τους. Και βέβαια διασκεδάζοντας. Όταν φεύγουν με το Δίπλωμα Εφαρμογής Κρέμας, τα παιδιά κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς την ευεξία τους. Η σειρά Lipikar, με προϊόντα για ανάκτηση των λιπιδίων, που ανέπτυξαν τα Εργαστήρια για την πολύ ξηρή με τάσεις ατοπίας επιδερμίδα, εκπληρώνει δύο στόχους: έναν λειτουργικό και έναν εκπαιδευτικό.


Ατελιέ Διορθωτικού Μακιγιάζ: βοηθώντας τους ασθενείς να συμφιλιωθούν με την εμφάνισή τους


Το 1994, το Ατελιέ Διορθωτικού Μακιγιάζ διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο χωριό La Roche-Posay, στο Πρώτο Ευρωπαϊκό Ιαματικό Κέντρο Δερματολογίας. Αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος θεραπείας που έχει στόχο να βοηθήσει τους ασθενείς να συμφιλιωθούν με τους εαυτούς τους και να αντιμετωπίσουν καλύτερα το δερματικό τους πρόβλημα.


Το μακιγιάζ των Εργαστηρίων La Roche-Posay, χάρη στη σειρά υψηλής ανοχής (μάτια, χείλη, νύχια και βάσεις), έχει γίνει ο φυσικός σύμμαχος αυτού του Ατελιέ. Η πρωτοβουλία αυτή πραγματικά γοήτευσε τον ιατρικό κόσμο. Τα σημαντικότερα νοσοκομεία και κλινικές οργανώνουν τώρα τα δικά τους Ατελιέ Διορθωτικού Μακιγιάζ με βάση το μοντέλο που χρησιμοποιείται στο Ιαματικό Κέντρο Δερματολογίας La Roche-Posay. Σήμερα στον κόσμο υπάρχουν 40 ατελιέ. Επιτρέπουν στους ασθενείς, που ήρθαν να συμβουλευτούν έναν δερματολόγο, να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους, χάρη σε ορισμένα απλά βήματα μακιγιάζ.


Εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντας τους καταναλωτές για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.


Όταν διαγνώνονται εγκαίρως, 90% των καρκίνων του δέρματος είναι ιάσιμοι. Ωστόσο, ο καρκίνος του δέρματος σημειώνει σημαντική αύξηση. Επομένως, η πρόληψη αποτελεί προτεραιότητα!


Η La Roche Posay υποστηρίζει τους δερματολόγους στη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος και στην ενημερωτική αποστολή τους, οργανώνοντας ημέρες ανίχνευσης και θέτοντας στη διάθεσή τους ενημερωτικά εργαλεία. Έχοντας ακριβώς ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του μεγαλύτερου αριθμού καταναλωτών για τους κινδύνους του καρκίνου του δέρματος, η μάρκα δημιούργησε τον ιστότοπο «myskincheck.gr».


Τα ορόσημα ανάπτυξης της μάρκας


1928


Ίδρυση της La Roche-Posay ως εταιρείας περιορισμένης ευθύνης που παράγει δερματολογικά προϊόντα. Διαθέτει στην αγορά δερματολογικά προϊόντα για μετά τη θεραπεία, τα οποία περιέχουν ιαματικό νερό της La Roche-Posay για ασθενείς που ακολουθούν κάποια θεραπεία στη La Roche-Posay.


1975


Ίδρυση της «LABORATOIRES PHARMACEUTIQUES LA ROCHE-POSAY» από τον φαρμακοποιό Levayer. Επιλέγεται ένας συγκεκριμένος τομέας, τα δερματολογικά προϊόντα, και οι βασικές τους απαιτήσεις: Ασφάλεια – Αποτελεσματικότητα – Απλότητα


1985


Ίδρυση του Ιδρύματος La Roche-Posay που χορηγεί υποτροφίες για δερματολογική έρευνα.


1995


Η εταιρεία μετονομάζεται σε LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQUE


1999


Εδραίωση της τεχνογνωσίας μακιγιάζ της La Roche-Posay με την ενσωμάτωση της μάρκας PHAS.


2002


Ενσωμάτωση της μάρκας BIOMEDIC, με επαγγελματικά προϊόντα peeling στις Ηνωμένες Πολιτείες.


2010


Προώθηση της δερματολογικής μας τεχνογνωσίας μέσω των συσκευασιών και του λογότυπου της μάρκας μας, που θα φέρουν σταδιακά την υπογραφή La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique.

Η αλλαγή αυτή δεν τροποποιεί σε τίποτα το όνομα της εταιρείας που παραπέμπει στο καθεστώς της φαρμακευτικής εταιρείας που μας διέπει.


Ως σήμερα


Η LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE έχει παρουσία σε πενήντα χώρες.

La Roche-Posay