ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ  ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

DOGRAMATZIS  PHARMACIES, ATHENS, GREECE (4 LOCATIONS)

Φαρμακεία: Λ. Μαραθώνος 112 & Λ. Κλεισθένους 223, Γέρακας -

                    Λ. Εθν. Αντιστάσεως 31-33, Καισαριανή -

                    Λ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου 9, Ζωγράφου


Copyright © 2017 www.ddpharmacies.com

Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων - All rights reserved.

Ενημέρωση: Ιανουάριος 2017


Χάρτης Ιστοσελίδας - Site Map

Ακολουθείστε μας

Κεντρική Φαρμακεία μας Προιόντα Υπηρεσίες Προσωπικό Πληροφόρηση Επικοινωνία Multimedia Our pharmacies Health - Drugs Health calculators Entertainment


Βαφές Μαλλιών


ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PIGMENT-LOCK

Η τεχνολογία pigment-lock κλειδώνει το χρώμα μέσα στην τρίχα χωρίς τη χρήση αμμωνίας. Ένας μηχανισμός ελεγχόμενης οξείδωσης, επιτρέπει στις μικρο-χρωστικές να εισέλθουν με ευκολία στην τρίχα λόγω πολύ μικρού μεγέθους. Στο εσωτερικό της, μετατρέπονται σε μεγάλα μόρια χρωστικών, τα οποία εγκλωβίζονται, προσφέροντας έντονο χρώμα που δεν ξεθωριάζει.

ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ


Δρουν στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αναπληρώνουν τα απαραίτητα δομικά στοιχεία, αποκαθιστούν τα επίπεδα ενυδάτωσης και προστατεύουν από τη φθορά, ειδικά σε επαναλαμβανόμενη χρήση.

ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΡΩΜΗΣ

Πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, αυξάνοντας την αντοχή και την ελαστικότητά της.

ΧΩΡΙΣ

ΑΜΜΩΝΙΑ
PPD
ΡΕΖΟΡΚΙΝΗ
ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ
PARABENS
MINERAL OIL


ΚΟΡΡΕΣ - ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗH βάση της βαφής περιέχει υψηλό ποσοστό φυτικών συστατικών.


Τα βασικά συστατικά της είναι:


• Εκχύλισµα Σόγιας µε ενυδατική δράση, απαραίτητο για τα µαλλιά που βάφονται συχνά. Δίνει λάµψη, όγκο και απαλότητα και δυναµώνει την τρίχα.
• Εκχύλισµα πρωτεϊνών Σιταριού, Καλαµποκιού και Βρώµης που αυξάνει την ελαστικότητα της τρίχας και προστατεύει τα µαλλιά από τη θραύση.
• Οινόπνευµα από παντζάρι (µελασσικό οινόπνευµα) που µεταφέρει το χρώµα µέσα στην τρίχα.

Στη µαλακτική κρέµα περιέχονται αιθέρια έλαια από Δενδρολίβανο και Ευκάλυπτο µε καταπραϋντικές και δυναµωτικές ιδιότητες. Η χρήση της κρέµας είναι πολύ σηµαντική γιατί κλείνει τους πόρους της τρίχας, εξασφαλίζοντας τη σταθεροποίηση του χρώµατος και ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της βαφής.

Το γαλάκτωµα ανάµιξης περιέχει φυτικούς µαλακτικούς παράγοντες και γαλάκτωµα οξυζενέ.

Η αµµωνία έχει αντικατασταθεί από µια αλκαλική βάση µε ηπιότερη δράση στην τρίχα, µε αποτέλεσµα τη βαφή των µαλλιών, χωρίς τη µακροπρόθεσµη φθορά τους.


ΚΟΡΡΕΣ - HERB BALSAM COLORANT


Γιατί να επιλέξω τη βαφή nature’s hair color;

Γιατί η nature’s hair color προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα με μία σύνθεση υψηλής φυσικότητας.


Η nature’s hair color προσφέρει τέλεια κάλυψη, λαμπερό & ομοιόμορφο χρώμα ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών και ανεπιθύμητων ενεργειών. Σέβεται την επιδερμίδα του τριχωτού και περιποιείται την τρίχα με πολύτιμα φυσικά συστατικά όπως το βιολογικό έλαιο ηλίανθου, το βιολογικό μέλι, το δενδρολίβανο και το αιθέριο έλαιο λεβάντας για θρέψη και λάμψη.


Δεν περιέχει στη σύνθεσή της PPD, τη Νο 1 αιτία αλλεργιών στις βαφές, Αμμωνία, Ρεζορκινόλη, Σιλικόνη, Parabens, Οινόπνευμα, Προπυλενογλυκόλη και SLS ουσίες που πολύ συχνά ενοχοποιούνται για ανεπιθύμητες δράσεις και αλλεργίες.


Επιπλέον η nature’s hair color:Πώς να επιλέξω την κατάλληλη απόχρωση;

Αρχικά αναγνωρίστε το χρώμα που έχετε τώρα στα μαλλιά σας καθώς θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα της βαφής. Το φυσικό χρώμα των μαλλιών είναι αυτό που βρίσκεται στη ρίζα και όχι στις άκρες, οι οποίες μπορεί να έχουν πιο ανοιχτή απόχρωση.


Στη συνέχεια σκεφτείτε :


Αν είναι φυσικά, επιλέξτε μία απόχρωση πιο ανοιχτή ή οποιαδήποτε απόχρωση πιο σκούρα από το φυσικό σας.

Μπορείτε να ανοίξετε τον τόνο των μαλλιών


Αν είναι βαμμένα, μπορείτε να επιλέξετε μία απόχρωση στον ίδιο τόνο ή πιο σκούρα. Τα βαμμένα μαλλιά δεν μπορούν να ανοίξουν με καμία βαφή για χρήση στο σπίτι παρα μόνο με ειδικές τεχνικές που εφαρμόζονται στο κομμωτήριο.

Προσοχή! Εάν έχετε περισσότερο από 50% λευκά ή εντοπισμένα λευκά στο στεφάνι του κεφαλιού, συνδυάστε την απόχρωση της επιλογής σας με την αντίστοιχη απόχρωση από την γκάμα ΦΥΣΙΚΑ (naturalism) για να πετύχετε τέλεια κάλυψη.Για παράδειγμα αν διαλέξατε την απόχρωση 7.35 αναμίξτε με το 7.0 από τη γκάμα ΦΥΣΙΚΑ(naturalism) μισό και μισό σωληνάριο.


APIVITA - NATURE’S HAIR COLOR