ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ  ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

DOGRAMATZIS  PHARMACIES, ATHENS, GREECE (4 LOCATIONS)

Φαρμακεία: Λ. Μαραθώνος 112 & Λ. Κλεισθένους 223, Γέρακας -

                    Λ. Εθν. Αντιστάσεως 31-33, Καισαριανή -

                    Λ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου 9, Ζωγράφου


Copyright © 2017 www.ddpharmacies.com

Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων - All rights reserved.

Ενημέρωση: Ιανουάριος 2017


Χάρτης Ιστοσελίδας - Site Map

Ακολουθείστε μας

Κεντρική Φαρμακεία μας Προιόντα Υπηρεσίες Προσωπικό Πληροφόρηση Επικοινωνία Multimedia Our pharmacies Health - Drugs Health calculators Entertainment


Ποιά γυμναστική μου ταιρειάζει;

Αποφασίσατε επιτέλους να ξεκινήσετε γυμναστική ή τέλος πάντων, κάποιου είδους άσκηση, αλλά δεν ξέρετε τι είναι το καλύτερο για εσάς; Σκεφτείτε λοιπόν, ότι όλοι οι άνθρωποι που γυμνάζονται δεν στοχεύουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Άλλοι ενδιαφέρονται να κάψουν λίπος, άλλοι χρειάζονται σύσφιξη ή επίπεδη κοιλιά και λεπτότερους γλουτούς. Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που μέσα από την άσκηση χαλαρώνουν, νιώθουν ευεξία και προστατεύουν την υγεία τους.


Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές των ειδικών:Δοκιμάστε τους κλασικούς κοιλιακούς, κάτι το οποίο μπορείτε να εφαρμόζετε και στο σπίτι, άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς, με ασκήσεις που θα σας δείξουν οι ειδικοί και θα μπορείτε να εξασκείστε καθημερινά. Η αεροβική γυμναστική επίσης, δεδομένου ότι γυμνάζει όλο το σώμα, περιλαμβάνει ασκήσεις για την κοιλιά με κάψιμο του τοπικού λίπους στην περιοχή.

Γενικά υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να ασκηθείτε, πρώτα για την καλή σας υγεία και στη συνέχεια για μια ωραία εμφάνιση. Μην το αμελήσετε για ακόμα μια φορά, ξεκινήστε το τώρα που είναι φθινόπωρο και να θυμάστε ότι όταν κανείς συνηθίζει να γυμνάζεται, δεν το εγκαταλείπει εύκολα. Θα διαπιστώσετε μεγάλη διαφορά στη διάθεσή σας και στον τρόπο σκέψης σας, νοιώθοντας ευεξία και αισιοδοξία, ιδιαίτερα όταν αρχίσετε να βλέπετε τα πρώτα αποτελέσματα στο σώμα σας.


Πηγή: premium.paratiritis


Το τρέξιμο