ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ  ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

DOGRAMATZIS  PHARMACIES, ATHENS, GREECE (4 LOCATIONS)

Φαρμακεία: Λ. Μαραθώνος 112 & Λ. Κλεισθένους 223, Γέρακας -

                    Λ. Εθν. Αντιστάσεως 31-33, Καισαριανή -

                    Λ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου 9, Ζωγράφου


Copyright © 2017 www.ddpharmacies.com

Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων - All rights reserved.

Ενημέρωση: Ιανουάριος 2017


Χάρτης Ιστοσελίδας - Site Map

Ακολουθείστε μας

Κεντρική Φαρμακεία μας Προιόντα Υπηρεσίες Προσωπικό Πληροφόρηση Επικοινωνία Multimedia Our pharmacies Health - Drugs Health calculators Entertainment


Δερμοκαλλυντικά

Βελτιώνουμε το σχήμα του προσώπου


Το σωστό ρουζ μπορεί να κάνει «κοψίματα» και να δώσει την ψευδαίσθηση της τέλειας δομής. Αν έχουμε στρογγυλό πρόσωπο και μαγουλάκια, κάνουμε το εξής: Ρουφάμε τα μάγουλά μας και απλώνουμε ένα μπρονζέ ρουζ στα βαθουλώματα κατά μήκος των ζυγωματικών. Αν έχουμε μακρόστενο πρόσωπο, απλώνουμε το μπρονζέ ρουζ στη γραμμή των μαλλιών και στο πιγούνι, για να «κόψουμε» το μήκος.


Tip: Για ιδανικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε ένα πινέλο με κλίση (γωνία), όπως το Blusher Brush, της Avon.

Αποκτάμε λάμψη υγείας


Τα φυσικά ελαφρώς ροζ μάγουλα είναι σημάδι νεότητας, καλής υγείας και κατ’ επέκταση γονιμότητας, γι’ αυτό και πάντα είλκυαν υποσυνείδητα το άλλο φύλο. Θέλουμε να αποκτήσουμε χρώμα και λάμψη υγείας στη στιγμή; Επιλέγουμε ένα ρουζ σε ροζ τόνο και το απλώνουμε στα σημεία του προσώπου που παρατηρούμε ότι κοκκινίζουν μετά από κάποια άσκηση.
Tip: Εκτός από τα μάγουλα, τοποθετούμε ελάχιστο ρουζ και στο κόκαλο των φρυδιών, για να κάνουμε το βλέμμα μας να φαίνεται πιο ξεκούραστο και φωτεινό.

Δημιουργούμε τέλεια ζυγωματικά


Θέλουμε να τονίσουμε το σχήμα του προσώπου μας, αποκτώντας τα ζυγωματικά της Ζιζέλ ή της Κάμερον Ντίαζ; Εντοπίζουμε το σημείο από όπου ξεκινούν, δηλαδή εκεί που ενώνονται με τη γραμμή των μαλλιών, και περνάμε ελαφρώς το πινέλο από πάνω με ανοδική φορά.


Tips:
* Για να δώσουμε περισσότερη έμφαση, χρησιμοποιούμε ένα highlighter ή ένα φωτεινό concealer στην εξωτερική πλευρά του οστού της κόγχης των ματιών.
* Προσοχή, όμως, στις υπερβολές: Δύο με τρεις εφαρμογές αρκούν.

Αφαιρούμε χρόνια από την όψη μας


Το ρουζ μπορεί να γίνει και όπλο κατά της γήρανσης. Eξηγούμε γιατί: Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει το χρώμα του και γίνεται θαμπό. Οι αποχρώσεις του σάπιου μήλου επαναφέρουν το νεανικό χρώμα. Ωστόσο, εξίσου σημαντική με την επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι και η επιλογή της σωστής υφής. Η κρεμώδης υφή είναι εκείνη που θα δώσει τη φρεσκάδα που αναζητάμε. Τι κάνουμε: Χαμογελάμε πλατιά και απλώνουμε το ρουζ στην κορυφή των μάγουλών μας.


Tips:


* Για να δώσουμε την ψευδαίσθηση του λίφτινγκ, απλώνουμε το ρουζ και στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών.
* Εφαρμόζουμε το κρεμώδες ρουζ αμέσως μετά το make-up και όχι μετά την πούδρα, γιατί δεν θα απλωθεί ομοιόμορφα και φυσικά.

Αυτό το ξέρατε;


Το ρουζ της αρχαιότητας ήταν τα λιωμένα μύρτιλα, τα παντζάρια και οι φράουλες.


Ρουζ: Το μαγικό εργαλείο του μακιγιάζ


Συμβουλευθείτε μας