ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ  ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

DOGRAMATZIS  PHARMACIES, ATHENS, GREECE (4 LOCATIONS)

Φαρμακεία: Λ. Μαραθώνος 112 & Λ. Κλεισθένους 223, Γέρακας -

                    Λ. Εθν. Αντιστάσεως 31-33, Καισαριανή -

                    Λ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου 9, Ζωγράφου


Copyright © 2017 www.ddpharmacies.com

Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων - All rights reserved.

Ενημέρωση: Ιανουάριος 2017


Χάρτης Ιστοσελίδας - Site Map

Ακολουθείστε μας

Κεντρική Φαρμακεία μας Προιόντα Υπηρεσίες Προσωπικό Πληροφόρηση Επικοινωνία Multimedia Our pharmacies Health - Drugs Health calculators Entertainment


Avent

Η εταιρεία


Η εγκυμοσύνη και τα πρώτα στάδια της μητρότητας αποτελούν μια συναρπαστική περίοδο γεμάτη προκλήσεις, κατά την οποία είναι καλό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν οι συμβουλές των ειδικών για να σας βοηθήσουν να φροντίσετε τον εαυτό σας και το μωρό σας. Η AVENT σχεδιάζει και κατασκευάζει, από το 1984, προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση που έχουν δημιουργηθεί έπειτα από εκτεταμένη έρευνα και κλινικές δοκιμές. Τώρα, ως μέλος του ομίλου της Philips, η νέα Philips AVENT θα συνεχίσει να παράγει πρωτοποριακές λύσεις που θα διευκολύνουν το τάϊσμα και τη φροντίδα για την υγεία και την ασφάλεια του μωρού σας.


Η ιστορία της Philips AVENT


Το 1984 γεννήθηκε το εμπορικό όνομα AVENT με την εισαγωγή στην αγορά ενός μπιμπερό για μωρά που αποτέλεσε πρότυπο για όλα τα μπιμπερό παγκοσμίως.

Ο?ιδιοκτήτης της εταιρείας, Edward Atkin, διαπίστωσε πρώτος την αδυναμία των συνηθισμένων μέχρι τότε μπιμπερό να ανταποκριθούν στην πρόκληση. Οι θηλές των μπιμπερό ήταν σκληρές, μακριές και στενές ενώ τα μπιμπερό είχαν περίεργο σχήμα, δεν ήταν σταθερά και ήταν δύσκολο να γεμιστούν.


Ο Edward ξεκίνησε λοιπόν να σχεδιάζει ένα μπιμπερό που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το θηλασμό. Δημιούργησε ένα μπιμπερό με τον καλύτερο σχεδιασμό και κατασκευή στον κόσμο. Το μπιμπερό Philips AVENT έχει φαρδύ λαιμό και βάση για ευκολότερο καθαρισμό και γέμισμα.


Η?θηλή του ήταν η πρώτη που αποτελούνταν ολοκληρωτικά από άγευστη και άοσμη σιλικόνη. Απαλό στην υφή και με φαρδύ σχήμα ήταν όσο πιο φυσικό μπορούσε να γίνει και χάρη στο μοναδικό σύστημα αερισμού συνέβαλε στη μείωση των περιστατικών κολικού στα νεογέννητα. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη ότι ολοένα και περισσότερες μητέρες επιλέγουν Philips AVENT και όχι άλλα μπιμπερό. Από τότε και στο εξής η Philips AVENT αναθεώρησε το σχεδιασμό πολλών προϊόντων βρεφικής τροφής.


Το Σεπτέμβριο του 2006 η Philips, κορυφαία εταιρεία στους τομείς καταναλωτικών προϊόντων, φροντίδας υγείας και τεχνολογίας παγκοσμίως, ένωσε τις δυνάμεις της με την AVENT. Αυτές οι δύο εταιρείες με ιστορία στην καινοτομία αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό. Η Philips, στα πλαίσια της δέσμευσής της να προάγει την ευημερία, αναπτύσσει καταναλωτικά προϊόντα που διευκολύνουν την επίτευξη της καλής υγείας. Αυτή η δέσμευση συνδυάζεται με το στόχο της AVENT να δημιουργεί προϊόντα φροντίδας μωρών και βρεφικής τροφής βέλτιστης ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε συνεργασία, η Philips AVENT, μπορεί να προσφέρει απλούστερες καθημερινές επιλογές για τη φροντίδα του μωρού σας.


Ό,τι και αν επιλέξετε για τη φροντίδα του μωρού σας, εμείς εργαζόμαστε σκληρά για να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα για την υποστήριξη των επιλογών σας. Γι' αυτό σάς προσκαλούμε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα για τη Philips AVENT. Ελπίζουμε να μοιράζεστε τον ενθουσιασμό μας για τις επικείμενες αλλαγές.


Το πλεονέκτημα της Philips AVENT


Επιλέγοντας τη Philips AVENT έχετε τη σιγουριά που προσφέρουν τα προϊόντα ανώτερης ποιότητας, με σχεδιασμό ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τις δικές σας και του μωρού σας.

Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα και κλινικές δοκιμές τα προϊόντα Philips AVENT συνδυάζονται αποτελεσματικά προάγοντας την υγεία του μωρού σας ενώ παράλληλα παρέχουν την ευελιξία που χρειάζεστε καθόλη την ανάπτυξή του.


Τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα Philips AVENT υποστηρίζουν τις επιλογές που κάνετε - θηλασμό, τάϊσμα με μπιμπερό ή συνδυασμό των δύο. Και χάρη στα εναλλάξιμα χαρακτηριστικά τους μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του μωρού σας καθώς αυτό μεγαλώνει. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε όλες τις υπέροχες αλλαγές.


Τι και πότε να αγοράσετε


Γνωρίζουμε ότι η οργάνωση για την υποδοχή του νέου μέλους μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση όταν υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες να διαβάσετε και τόσα πολλά προϊόντα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Ο οργανωτής αγορών της Philips AVENT έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε όποια από τα βραβευμένα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.


Ό,τι χρειάζεστε...


Για το νοσοκομείο/κέντρο τοκετού


Θήλαστρο ISIS  

Δοχεία φύλαξης μητρικού γάλακτος  

Μπιμπερό Airflex  

Επιθέματα στήθους μίας χρήσης

Πιπίλες για νεογέννητα

Τσάντα ταξιδιού


Για το σπίτι, όταν θα επιστρέψετε με το μωρό


Θήλαστρο ISIS

Αρχικό σετ για νεογέννητα

Θερμοτσάντα  

Αποστειρωτή ατμού

Θερμαντήρα για μπιμπερό και βρεφική τροφή

Πιπίλες για νεογέννητα

Συσκευή παρακολούθησης μωρού

Θερμόμετρο μπάνιου και δωματίου

Υπερηχητική συσκευή διατήρησης υγρασίας

Φροντίδα δέρματος μωρού


Εάν θηλάζετε


Θήλαστρο ISIS

Κρέμα θηλών

Φύλαξη μητρικού γάλακτος  

Επιθέματα στήθους που πλένονται ή μίας χρήσης


Για τους πρώτους έξι μήνες


Μπιμπερό Airflex

Θηλές Airflex

Δοχεία φύλαξης μητρικού γάλακτος και βρεφικής τροφής  

Θερμοτσάντα  

Κιτ μετάβασης από μπιμπερό σε κύπελλο

Πιπίλες

Συσκευή παρακολούθησης μωρού

Θερμόμετρο μπάνιου και δωματίου

Υπερηχητική συσκευή διατήρησης υγρασίας

Φροντίδα δέρματος μωρού


Όταν το μωρό είναι 6-12 μηνών


Σετ στερεάς τροφής για νήπια  

Δοχεία φύλαξης βρεφικής τροφής  

Μαγικά κύπελλα και μαγικό κύπελλο Sportster

 Στόμια

 Κουτάλια απογαλακτισμού


Avent